Despre noi

Centrul European pentru Dezvoltarea Resurselor Umane Iaşi (CEDRU) este o companie specializată în oferirea de programe de formare profesională pentru persoanele adulte.

Compania activează ca agent economic încă din 1991 fiind produsul unei iniţiative de succes a unor tineri oameni de afaceri ieşeni. Din 2009 societatea activează pe piaţa serviciilor de formare profesională beneficiind de parteneriatul unor institutii si formatori cu traditie in domeniu.

Misiunea CEDRU este de a asigura un cadru profesionist de furnizare a serviciilor de formare profesionala, cadru care sa asigure conditiile optime pentru a obtine rezultate scontate de cursantii nostri.

 

Informatii despre proiect

In cadrul proiectului finantat din fonduri nerambursabile prin programul operational POSDRU, Centrul European pentru Dezvoltarea Resurselor Umane a realizat formarea si certificarea a 262 de persoane in urmatoarele ocupatii: Expert Achizitii Publice cod COR 241940, Manager de proiect cod COR 241919, Contabil cod COR 331302, Agent agricol cod COR 321301, Inspector Taxe si Impozite cod COR 344201, Competente sociale si civice, Competente Antreprenoriale si Formator cod COR 241225.

 

Parteneri: